Most dupla dugás vagy szerelem érik az Aranyparton?


Az Aranypart Alapítvány gyűjtésbe kezdett az időközben visszatérő Bekivel. (Tegnap eltűnt a látható világból, bár az is lehet, hogy a jakuzziban meditált a víz alatt. Hiányoltuk.) A fiúk nem holmi tudományos koldulással (fundraising avagy forrásfejlesztés) akarták megszerezni a napi betevőre valót, hanem a kalapozást választották, egy-két ezer forintot sikerült is így előteremteni. Pedig a csicska a tét, mert ha a lányok többet gyűjtenek, övék a hatalom. És többet akasztottak. Beki olyan lájvot levágott a publikumnak, hogy nagyjából egy tízes azért összejött. Erre várunk tehát MA – az előzetes alapján Levi az élménykádat súrolja majd.

Szemkirály Ádám és Lady Ada továbbra is a szerelmi pszichoszálat gombolyítják, tisztára Csongor és Tünde, Meli pedig az irigy Mirigy, adja Ada alá a lovat, hogy az Ádám csak Azt akarja, Ada pedig tovább tartja magát, nem fogja őt az Ádám csak úgy megb?szni, bizonygatta Melinek. De folyik tovább az évődés, a taktikus játék, mi pedig bízunk a sikerben. Szép pár, mi tagadás.

 

 

Beki közben húzza Levi agyát, akinek komolyabb érzések mardossák a szívét, ennek az ülő vallomásos egypercben hangot is adott. Beki is vallott az ágyban, ahol továbbra is Csipkerózsika szerepét osztja rá a sors. Ki is akadt napközben Beki, hogy nem bírja tovább ezt az őrjítő szituációt, ha így folyik tovább a macska-egér játék, ő bizony továbbtanul. Mondotta ugyanis Beki: ”Lassan bevisznek a pszichológiára!”

Meli közben ismét a bukás oltárán áldozta fel manipulatív lényét, kiadta ugyanis Istvánt a közös egyezség kapcsán (István elhívta randira, hogy Ada-Ádám nyugodtan lehessenek - nem tudok ebből az Ada-Ádámból Brangelina kifejezést alkotni.) Melissa azonban beszélt, információt adott ki, Ada számonkérésére István pedig kibökte, csak próbára tette Melit, de Meli nem felelt meg az ügyességi teszten, szépen össze is kaptak, Meli pedig kiérdemelte a Miss Parizer címet Istvántól, ami ez esetben egy nem olyan szépen hangzó gúnynév.

Ahhoz képest, hogy Szemkirály Ádám már az elején megosztotta velünk Aranypart első számú szabályát, miszerint Aranyparton nem lehetsz szerelmes, most megvallotta, voltak neki komoly érzelmei, de megégette magát, így lett ő az Ezer Egyéjszakára Gyúró. Hát jelenleg úgy tűnik, mégiscsak az Arany Középút az üdvös, érzelmet és drámát sűrít az Ádám-Ada és a Beki-Levi páros a szerelmi csatározásba. (Neked melyik pár a kedvenced?)

Este folytatás, én meg majd mondok mesét, gyerekek.

 

Cyberandrás

 

 

A szereplők fotói, bemutatkozások:

 

Lányok: Fiúk:
Beki Gábor
Ada Levi
Niki Szandra István
Meli Ádám

 


Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Magyar Mocsár Facebook-oldalát, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem. 

0 Tovább

Szerelmi 4-szög, avagy dübörögnek a hormonok

 

 

 

Ádám szerelme tegnap sem bontakozhatott ki, hála a féltékeny Melinek, és a hisztis kislánynak.

 

István és Ádám is az Aranypart 40 kilós leányzójára hajt! Meli a maga versenysúlyával kénytelen belátni, a srácok nem a nagy ciciket díjazzák, helyette a csontsovány testre buknak.

 

Mint egy mobil akadálypálya, Meli már napok óta lesből várja, mikor tud terhére lenni Adának és Ádámnak. A fiú már a műsor elején sem rejtette véka alá: Adát akarja ágyba vinni. A lány, állítása szerint 2 éve boldog párkapcsolatban él, ám megunta aktuális partnerét, valami újra vágyik. Az elmúlt napok történései azt igazolták, Ádám nem tudja még, meg akarja-e dönteni Adát. A srác ugyanis egy laza szexet beszélt le a 40 kilós szépséggel (masszázs jelszó alatt), ám helyette mégis az aznap esti bulit választotta. Ada már nagyon várta Ádámot, ám a fiú más felé kószált. Részegen tört rá a lányra, aki, mint jó feleség számon  is kérte tőle, hogy miért ivott...  Meli és István persze a háttérből szurkoltak,  hogy Ádám nehogy megfektesse a lányt. Előbbinek Ádámra, utóbbinak Adára fáj a foga. A kérdés már csak az, miért nem szállnak be egy jó kis gruppenbe? Médiaszenzáció lenne... Az eddigi valóságshow-kban az emberek ilyet még nem láthattak...A csatorna majd megmutatja, mivel lehet magas nézettségi arányt elérni. A felvázolt eseményre „sajnos” nem került sor, bár még minden megtörténhet... Felbukkanhat Ada sértett fiúja, betelefonálhat az anyukája, aki jó útra térítheti...

 

 

István végül elcsalta Melit „randizni”, hogy ezáltal végre kettesbe maradhasson a turbékoló gerlepár... Ez idő alatt Ada minden gátlásától (és ruhadarabjától) megszabadult. Ádám már a célegyenesben járt, mikor hazaért a bulizó tömeg. Meli,látván a történteket, nem moccant a szobából.  A kanos srác végül majdnem elérte célját. A végén azonban- gumi és megértés – híján befuccsolt terve. Ádám meztelenül rohant ki a többiek közé a konyhába gumit keresni. Ada, mint egy hisztis, sértett kislány indult vissza  saját ágyába:

 

„Nem akarok egy trófea lenni...”

 

Ezt követően 2-3 órás sírógörcs következett... A többit pedig ma estig mindenkinek a fantáziájára bízzuk...

 

Az a „jó” ezekben a realityk-ben, hogy „spontán módon” működnek. Szinte már süt róluk, hogy minden sztori egy jól képzett kreatív csapat leleményes elméjének szüleménye...

 

 

Petra

 

 

 

Érdekesebb jelenetek

 


0 Tovább

Idegenek az Aranyparton, bőséges leszbi, de lesz itt még kamaty is

 


 

Berúgtak a fiúk, Levi és István, pedig Levi volt a soros a pultozásban. Beki és Niki pedig két idegen fiút csábított fel a nyári budoárba. Nagyjából itt maradt abba az 5. rész, hogy utat nyisson a hatodiknak.

 

Örömhír, hogy Melinek érik a közösségi tudata. Annak ellenére, hogy Levi vérig sértette (nem Meli kavart, esetleg?), Meli jó volt hozzá. Segített Levinek megállni a munkás hétköznap (este) talaján, pedig rendesen dolgozott a srácban az ital. De Meli (20) figyelt arra, hogy Levi (22) betartsa a szabályt és lemenjen dolgozni, hiszen ők egy család, így mondta Meli és ez tényleg szép gondolat tőle, jár neki a piros pont. Bár Levi a vallomásos percek alatt, amikor is szemtől szembe a kamerának kommentálják és értékelik eddigi munkásságukat, bevallotta, nem nagyon tudta, hogy milyen rendezvényen van. Észre se vette, hogy Beki féltékennyé tenné a két vendégmunkással, akik meglehetősen keményen statisztáltak (értsd: oda nem illő civil mosoly, kameraérzékeny zavar). Ádám ki is akadt, hiszen se pénz, se pia, csak két pali, ezek a lányok, most komolyan. Bekiék is kiakadtak, hiszen nem volt már a vodkából, Beki megkérdezte Gábort, hogy akkor legalább tetováltatott-e. De még csak azt se. A két fiút kérték meg, hogy hozzanak italt, így legalább leesett egy kis ingyen pia. Ádám (21) és Gábor (24) Bekit dobta be csalinak, hogy úgy várja majd a fiúkat, hogy folyik a testén az ital, le lehet majd nyalni róla. De Beki kikötötte, hogy ez csak akkor lehetséges, ha bőrön át is felszívódik az alkoholtartalom. Bekit olyanokat mond, hogy leesik az ember feje. És amit csak tud, ráfogja a Nyuszira.

 

  Leszbikus filmekben is szerepelt már Beki 18+

 

 

Amúgy új elem a műsorban, hogy amikor már túl sok a társaság, akkor a Nyuszi ejnye-bejnyézik egy kicsit. Ez úgy történik, hogy látjuk Nyuszit, aki morgó hangaláfestés kíséretében berzenkedik. Na, de haladjunk tovább. Ádám közben osztotta Bekit, hogy ne adják már ennyire alá, mármint a két statisztával, de Beki az egyiknek a szemét dicsőítette, hozzátéve, hogy tisztában van azzal, hogy Ádám szerint Ádám itt a szemkirály. Szemkirály – köszönjük, Beki (27). Gábor persze a vallomásos percekben kikérte magának, hogy beléptek a felségterületére. Ki is vonultak a partiról a fiúk. Sőt, lementek Leviékhez. Akik közben felfedezték az Idegeneket fedélzeten. Nem is tetszett Levinek, hogy rámentek a csajaikra, a csajára. Aki Beki. De a buliban csak a lányok melle nem volt lapos, a két törpe a hétből Kuka volt (poén by Ádám) és zavarban is voltak, le is léptették őket a lányok, majd vad leszbizésbe kezdtek, de jutott csók Ádámnak is (Nikitől). Majd megjött Levi és vele a gusztusos spagettidobálás. Ez azért nem jött be az amúgy is felébresztett Istvánnak (23), de lényegében Levi mindenkit elbűvölt, felrakta a pontot az i-re, mikor is stílusosan belehányt a bőröndjébe, majd olyanokat sugdosott Beki fülébe, mint még soha. Egyértelmű, hogy le lesz játszva ez a meccs. De addig is jóéccakát mondtak egymásnak az édes kis Aranypofák.

Van még egyetlenegy kérdésünk: ha összesen egy vodka került az asztalra, és voltak rá hatan, mitől rúgott be ennyire Levi?

 

A nap izgalmas eseményei - videó

Éden Szandra titkos felvétele / sztriptíz

 

Cikk ajánló:

Ki akarták rabolni Alekoszt

 

 

A szereplők fotói, bemutatkozások:

 

Lányok: Fiúk:
Beki Gábor
Ada Levi
Niki Szandra István
Meli Ádám

2 Tovább

Leszbikus filmekben is szerepelt már Beki

Beki az Aranypart intrikusa jelenleg táncosként keresi a kenyerét, de nem régen még leszbikus pornó filmekben szerepelt Becky_Stevens néven. Az  eddigi valóságshow hősökkel ellentétben nem kertel ha életének erről az időszakáról kérdezik, hanem gond nélkül felvállalja a történteket.

„Sosem csináltam titkot abból, hogy biszex vagyok, és abból sem, hogy forgattam pár felnőttfilmet évekkel ezelőtt. Ez egy féléves korszaka volt az életemnek, érdekelt a dolog, és ki akartam magam próbálni ezen a pályán is. Senki sem kényszerített, még csak nem is a pénz miatt vállaltam, egyszerűen csak kíváncsiságból vágtam bele, mivel imádom a szexet. Azt a szabályt fogalmaztam meg magamnak, hogy szigorúan csak lányokkal vállalok jeleneteket, és csak addig filmezek, ameddig bejön a dolog. Az első alkalom után, amikor nem éreztem jól magam a kamerák előtt, eljöttem, és befejeztem a pornós karrieremet. Pont azért tudom mindegyik filmemet vállalni, mert bulinak fogtam fel az egészet. Egyáltalán nem bántam meg, mint semmit sem az életemben. Na jó, kivéve azt, hogy egyszer szőkére festettem a hajamat.”

 

Ízelítő a lány munkásságából újabb anyag hamarosan

 

 

0 Tovább

Bunyó az Aranypart buliján

Fotó: origo.hu

 


Szandrát miután már a műsor másnapján kirúgták/hazament félő volt, hogy elfelejti a közönség.

Ezért aztán a forgatást lezárását ünneplő bulin tett róla, hogy néhány napig továbbra is a címlapon maradjon. Sokat gondolkodott azon, hogy ennek elérésére mi is lenne a legmegfelelőbb módszer. Felmerült az is, hogy mint önkéntes ezentúl Afrikába utazik malária szúnyogot gyűjteni, de aztán mégis úgy döntött, hogy inkább félrészegen jól pofán vágja egykori kebelbarátnőjét, Nikit.

A magyarázat is megvolt persze a tapsoló médiának:

 

„Niki épp eleget tett ahhoz, hogy kapjon még egy pár pofont, és nem is ússza meg. Én karoltam fel, beköltözhetett az albérletembe, ehhez képest kijátszott és elárult, innentől kezdve nem érdekel, mi lesz vele.”


A szőke donna sem köpni sem nyelni nem tudott a támadás alatt. Rúgni viszont igen. Így a nyársként is használható tűsarkakkal próbálta meg odébb karatézni a támadót.

 

 

„Sikerül néhány ütést hárítanom, próbáltam a cipőmmel hasba rúgni. A könyököm is vérzett.”

 

Videó felvétel a verekedésről és Niki nyilatkozata – videó

 

Éden Szandra, aki most vette észre hónapok múltán, hogy a plasztikai műtét következményeként egyik melle jóval nagyobb mint a másik (jóval lejjebb is van - szerk.) pert fontolgat a műtétet végző orvossal szemben. Az a szerencsétlen azóta is reklámozza magát mint a precíz kezű plasztikai sebész, aki újjá varázsolta a „népszerű híresség” melleit. Nem túl bizalom gerjesztő a doktor úr egyébként.

 

 

Kép a félresikerült mellekről

 

A remek orvos reklámja ( A videó alatti kommentekben több hasonló esetet is leírnak.)

 

 

„Érzésem szerint nem kizárt, hogy felcserélték a két implantátumot. Ránézésre szerintem 10-15 százalék különbség is van a két cicim között. Mindenesetre az egyik D, a másik pedig C kosaras, ha melltartót akarok vásárolni, ami sokat elárul.”

Persze keresett egy másik orvost, aki megerősítette, hogy itt bizony hiba van a cicik körül.

 

„Azt mondta, hogy ő is úgy látja, a melleim korrekcióra szorulnak. De arra kért, várjunk még fél évet, hiszen nemrég műtöttek, így az újabb beavatkozással egyelőre még legalább eddig várni kell, illetve addig még alakulhat is a melleim formája. Benne van a pakliban, hogy jogi úton keresem az igazam. De csak akkor, ha plasztikai műhibákban jártas orvos szakértők papíron is leírják, valóban történt mulasztás a műtétem során.”

Látva a képet a félresikerült alkotásról mi nem biztatnánk javulással Szandrát.

 

 

Kapcsolódó videók:

Éden Szandra titkos felvétele / sztriptíz

Aranypart 4. adás

Aranypart 2. adás

Aranypart 1. adás

 

A szereplők fotói, bemutatkozások:

 

Lányok: Fiúk:
Beki Gábor
Ada Levi
Niki Szandra István
Meli Ádám

0 Tovább
«
123

Aranypart

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek